Keuze uit alle merken en modellen

DutchLease biedt al ruim 50 jaar zakelijke lease services voor het mkb. Bij ons heeft u de keuze uit álle merken en modellen en kiest u de leasevorm die bij uw bedrijf past. Voor professioneel advies kunt u altijd op ons rekenen. Wij denken graag met u mee. En mocht u te maken krijgen met schade of onderhoud, dan kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon die altijd op de hoogte is van uw situatie. Wij verheugen ons erop u te kunnen helpen!

 

Hybride weken bij DutchLease

Hybride weken bij DutchLease

Het beste van twee werelden in één auto

Meestgekozen leasevormen

Full Operational Lease

Zoekt u naar gemak en zekerheid? Dan is operational lease een goede optie. U betaalt een vast maandtarief en dekt onverwachte kosten. Daarnaast kiest u voor een overzichtelijke administratie. Zo krijgt u namelijk één maandfactuur. Operational lease is dan ook niet voor niets de meest gekozen leasevorm.

+ Overzichtelijke administratie
+ Vast maandtarief
+ Geen onverwachte kosten

Occasion Lease

Zoekt u een contract waarbij de auto vrijwel direct beschikbaar is? Dat is mogelijk met occasion lease. Hierbij geniet u van jong gebruikte auto’s, tegen een vlijmscherp, vast tarief.

+ Direct auto beschikbaar
+ Zo goed als nieuwe auto’s
+ Korte looptijd contract mogelijk
+ Geen onverwacht kosten
+ Scherp geprijsd

Flexible Lease

Wilt u de zekerheid van operational lease, maar de flexibiliteit rondom de contractduur? Dan is flexible lease een passende oplossing voor uw bedrijf. Zo zegt u na 12 maanden het contract kosteloos op.

+ Na 12 maanden kosteloos inleveren
+ Overzichtelijke administratie
+ Vast maandtarief
+ Geen onverwachte kosten

Waarom DutchLease als leasemaatschappij?

Wij voorzien u graag van persoonlijke advies