Mercedes-Benz GLA en CLA

Mercedes-Benz zakelijk leasen

Mercedes CLA zakelijk leasen

Ontdek de Mercedes CLA voor zakelijk leasen. Deze strakke bolide staat synoniem voor een perfecte combinatie van elegantie, sportiviteit en zakelijke uitstraling. Als u besluit voor de Mercedes CLA Coupé als zakelijke leaseauto dan weet u zeker dat u een zakelijke lease auto kiest die een krachtige indruk achterlaat. Het interieur van de CLA Coupé biedt u de luxe zoals u van Mercedes gewend bent.
Waarom leasen bij DutchLease?
  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring
  • Altijd een snelle reactie
  • Een vast contactpersoon
  • Hoge klanttevredenheid: 8,4

Mercedes-Benz aanbod uitgelicht

Mercedes A-Klasse
Vanaf €580 p/mnd*
De meest compacte Mercedes en de eerste A-Klasse met plug-in-hybrid-technologie. De dynamiek en efficiëntie van een elektromotor gecombineerd met de actieradius van een verbrandingsmotor.
Mercedes Vito
Vanaf €475 p/mnd*
De Mercedes Vito is de ultieme bedrijfswagen door zijn flexibiliteit en efficiëntie, én een mooi visitekaartje voor u als ondernemer!
Mercedes CLA Coupé
Vanaf €595 p/mnd*
Een auto die naar u luistert. Dankzij MBUX is de Mercedes CLA Coupé met uw stem te bedienen. Voorzien van veilige highlights zoals een rijassistentiepakket, actieve remassistent met kruispuntfunctie en PRE-SAFE-systeem.
Mercedes EQA
Vanaf €740 p/mnd*
Volledig elektrische cross-over voorzien van alle moderne technologie.
Mercedes GLA
Vanaf €680 p/mnd*
Compacte SUV. Genoeg ruimte voor lange ritten, compact genoeg om wendbaar te zijn in de stad.
Mercedes eSprinter
Vanaf €1070 p/mnd*
De Mercedes eSprinter is een ruime elektrische bedrijfswagen met een bereik van 140km
*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
Mercedes Occasion
Lease extra voordelig een gebruikte Mercedes-Benz
Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.

Zakelijk een Mercedes-Benz leasen met een passende leasevorm

Voor elk bedrijf is een passen leasepakket anders. Is er behoefte aan een totaal leasepakket waarbij zaken zoals onderhoud, reparatie en bandenwissel zijn inbegrepen? Dan is Full Operational Lease een geschikte keuz. Heeft u direct een auto nodig bekijk dan onze Occasion Lease auto's voor jong gebruikte auto's die rijklaar staan. Meer behoefte aan kortlopende contracten? In dat geval is Flexible Lease de leasevorm beste keuze. Hoe dan ook, wij helpen graag bij het uitzoeken van welk model Mercedes en leasevorm bij uw wensen passen.  Onze medewerkers geven deskundig advies en denken graag mee. Een ander voordeel: bij ons heeft u de keuze uit alle merken en modellen. Lease een Mercedes zakelijk of kies voor bijvoorbeeld een BMW, Volvo, Opel of Nissan. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op.