De Mercedes EQE zakelijk leasen

Op zoek naar een uitstekende zakelijke leaseauto? De EQE van Mercedes-EQ is een ideale keuze. Met zijn elegante design, geavanceerde technologie en indrukwekkende prestaties is de EQE een perfect model voor zakelijke lease. Of het nu gaat om representativiteit voor uw bedrijf, comfortabel en efficiënt reizen of gewoonweg het plezier van elektrisch rijden, de EQE heeft het allemaal.

Actieradius

De actieradius van de Mercedes-Benz EQE is indrukwekkend. Met een WLTP-bereik tot 622 km (WLTP) kunt u met gemak lange afstanden afleggen zonder u zorgen te hoeven maken over opladen. Zelfs het standaardmodel biedt al een aanzienlijke actieradius, terwijl de luxe uitvoering deze nog verder vergroot. Met het krachtige accupakket en de snellaadtechnologie is de EQE ook snel weer klaar voor vertrek, met een gemiddelde laadtijd van slechts 34 minuten van 20% naar 80%.

Bijtelling

Wat betreft de bijtelling is de Mercedes-Benz EQE zeer aantrekkelijk voor zakelijke rijders. Met een bijtellingspercentage dat past bij de huidige wet- en regelgeving, kunt u genieten van de voordelen van elektrisch rijden zonder hoge kosten. Bereken eenvoudig uw bijtelling met behulp van onze handige bijtellingscalculator op onze website.

Mercedes EQE

Vanaf €1065 p/mnd*
  • MBUX hyperscreen
  • 4MATIC vierwielaandrijving
  • Aerodynamisch ontwerp
  • Geavanceerde rijassistentiesystemen
Mercedes-Benz EQE zakelijk leasen
Mercedes-Benz EQE zakelijk leasen
Mercedes-Benz EQE zakelijk leasen
Mercedes-Benz EQE zakelijk leasen

De Mercedes-Benz EQE zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Mercedes-Benz 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Mercedes EQE
Mercedes-Benz EQE zakelijk leasen

Mercedes memory

Met het parkeerpakketgeheugen slaat u eenvoudig de benodigde gegevens op, waarna uw Mercedes-Benz moeiteloos in- en uitparkeert op uw vaste plek. Terwijl uw auto dit dagelijks overneemt, kunt u ontspannen vanuit de bestuurdersstoel toekijken. Het memorypakket slaat drie zitposities en de instellingen van de stuurkolom, buitenspiegels en optionele head-up display op. Activeer uw gebruikersprofiel op het centrale display om uw instellingen op te roepen.
Mercedes-Benz EQE zakelijk leasen

Actieve afstandsassistent

De snelheids- en afstandsregeling, inclusief anticiperende aanpassingen aan maximumsnelheden en trajecten, wordt mogelijk gemaakt door de automatische afstandsassistent. Deze assistent neemt ook het vermoeiende rijden in files over. Deze slimme functies verminderen de belasting voor de bestuurder en hebben bovendien een gunstige invloed op de elektrische actieradius. Deze optie is alleen beschikbaar in combinatie met het rijassistentiepakket plus.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Tesla Model S
Vanaf €1269 p/mnd*
Volledig elektrische hatchback met ruime actieradius. Onderweg tanken bij het goed georganiseerde netwerk aan Tesla Superchargers.
NIO ET5
Vanaf €949 p/mnd*
Een middelgrote sportieve elektrische sedan met een combinatie van geavanceerde technologie en een ruim interieur.
BMW i5
Vanaf €979 p/mnd*
De BMW i5 is BMW's elektrische zakenlimousine met sportieve rijeigenschappen en een actieradius van 582 km.