NIO zakelijk leasen

NIO zakelijke lease

Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

NIO zakelijk leasen

NIO biedt baanbrekende elektrische auto's met een vooruitstrevend ontwerp en een exclusieve uitstraling. Bij DutchLease least u de NIO modellen met full operational lease services. Ook als u nog geen specifiek NIO-model in gedachten heeft, denken wij graag met u mee welk model het beste bij u past. U krijgt bij ons een toegewijd en vast contactpersoon die altijd voor u klaarstaat.

NIO zakelijk leasen op maat

NIO is de perfecte keuze om uw wagenpark te vergroenen. Het merk biedt elektrische modellen met een grote actieradius en verfijnde technieken. Via DutchLease heeft u de keuze uit diverse NIO modellen. Bent u op zoek naar een sportieve sedan, dan is de luxe ET7 of de iets compactere NIO ET5 dé keuze. De ET5 is ook leverbaar als stationwagen, of touring, in NIO termen. SUV-rijders kunnen bij het Chinese merk terecht voor de slimme EL6 en EL7 SUV's. Hoe dan ook krijgt u een auto met een grote actieradius, snellaad-functies en de laatste technologieën. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag welke auto het beste bij uw wensen past en geven u, vrijblijvend, een duidelijke prijsindicatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Waarom DutchLease
  • Hoge klanttevredenheid: 8,4

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

NIO aanbod uitgelicht

NIO ET5

Vanaf €949 p/mnd*
Een middelgrote sportieve elektrische sedan met een combinatie van geavanceerde technologie en een ruim interieur.

NIO EL6

Vanaf €1019 p/mnd*
Een slimme SUV met nog meer puurheid, verfijning en vooruitgang. Met een actieradius van 529km WLTP bent u klaar om het leven te ontdekken.

NIO EL7

Vanaf €1265 p/mnd*
Een sportieve SUV met een bereik van 509 km WLTP. Is niet alleen comfortabel maar beschikt ook over een royale bagageruimte en trekvermogen tot 2.000 kg.

NIO ET5 Touring

Vanaf €929 p/mnd*
Ga stijlvol op avontuur in de NIO ET5 Touring: een combinatie van verfijning, innovatie en veelzijdigheid. Geniet van het rijbereik van 560 km WLTP.

NIO ET7

Vanaf €1085 p/mnd*
Een combinatie van de nieuwste technologie en modern design komen samen in de NIO ET7. Ontworpen voor intelligent rijden met een bereik van 580 km WLTP.

NIO zakelijk elektrische lease

Zodra u uw keuze heeft gemaakt voor een specifiek NIO model en type, zullen onze leaseadviseurs u helpen bij het opstellen van het zakelijk leasecontract. De looptijd en het aantal kilometers per bepalen onder andere de leaseprijs per maand. En heeft u specifieke wensen of maakt u de overstap naar elektrisch leasen? Laat het ons weten en wij helpen u aan een offerte op maat, zonder verassingen achteraf.

 

NIO Full Operational Lease

Onze Full Operational Lease is precies zoals de naam al suggereert: ons meest uitgebreide all-in leaseproduct. Met deze vorm kunt u volledig zorgeloos genieten van uw nieuwe NIO, omdat u een vast maandelijks bedrag betaalt voor het gebruik van de elektrische auto. Dit bedrag wordt vooraf vastgesteld en omvat alle kosten die gemaakt worden. Dit betekent dat zowel de rente, afschrijving als operationele kosten zijn inbegrepen. En met de autoverzekering met all-risk dekking hoeft u zich dus geen zorgen te maken over onderhoud en reparaties. Het grote voordeel van deze zakelijke lease oplossing is dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

NIO Flexible Lease

Als u op zoek bent naar een flexibeler leaseproduct, dan is Flexible Lease aantrekkelijk. Dit product biedt u een kortlopend zakelijk leasecontract, wat u op kunt zeggen na 12 maanden. Met Flexible Lease profiteert u ook van de voordelen van Full Operational Lease. Dus een vast bedrag per maand inclusief alle gemaakte kosten. Flexible Lease geeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsactiviteiten op uw eigen tempo te realiseren.

Andere leasevormen
DutchLease heeft ook andere services en aanbiedingen. Bijvoorbeeld Additional Lease, Short Lease en Stock Management. Kijk bij onze overige producten of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

NIO zakelijk leasen bij de leasemaatschappij voor het MKB

Een NIO zakelijk leasen of liever een andere leaseauto in uw wagenpark? U kunt bij ons alle modellen en merken zakelijk leasen voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag verschilt per leasemodel en leaseproduct. Wij gaan graag met u op zoek naar de beste zakelijke leaseauto, passend bij uw wagenpark. DutchLease biedt u merken aan van BMW tot Audi en van SEAT tot Opel. DutchLease richt zich specifiek op MKB Nederland, hierdoor zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van wagenparken. Met het aanbod NIO modellen in de zakelijke lease is het elektrificeren van uw wagenpark nog aantrekkelijker. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of voor meer informatie.