Opertational lease Volkswagen Bedrijfswagen bij Dutchlease
Volkswagen bedrijfswagens zakelijke lease
Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

Volkswagen Bedrijfswagen leasen

Als ondernemer moet het makkelijk zijn om grote en diverse materialen te kunnen vervoeren. Een passende Volkswagen Bedrijfswagen leasen is dan wel zo handig. Dij DutchLease kunt u in verschillende leasevormen een Volkswagen Bedrijfswagen leasen zonder zorgen. Bekijk hier de meest populaire Volkswagen Bedrijfswagens.

Een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen leasen

De Duitse Autofabrikant Volkswagen is opgericht in 1937. Voor elke ondernemer, familieman of avonturier zit er wel een passende auto of bedrijfswagen bij. Zo werd in 1950 de eerste Transporter bedrijfswagen op de markt gebracht! Anno 2018 heeft u de keuze uit wel drie Volkswagen Bedrijfswagens, namelijk de de Caddy, Transporter en de Crafter. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een VW Transporter dubbele cabine of een VW Caddy enkele cabine. De laadruimte van de bedrijfswagens is op verschillende manieren in te richten. Voor elke klus is er een passende laadruimte en kunt u deze zelf inrichten.

 

Waarom leasen bij DutchLease?

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring
  • Altijd een snelle reactie
  • Een vast contactpersoon
  • Hoge klanttevredenheid: 8,4
Volkswagen Bedrijfswagens uitgelicht

Volkswagen Crafter

Vanaf €615 p/mnd*
De vernieuwde Volkswagen Crafter biedt de ultieme werkplek met optimaal comfort en maximale veiligheid.

Volkswagen Caddy

Vanaf €649 p/mnd*
De Caddy is uitgerust met talrijke innovaties uit de personenwagens van Volkswagen. Stel uw Caddy samen Vanaf €649 p/mnd*.
Volkswagen Transporter
niet leverbaar
Volledig nieuw dashboard, de nieuwste generatie infotainmentsystemen en hightech bestuurdersassistentie. Stel uw Transporter samen niet leverbaar.

Volkswagen ID. Buzz Cargo

Vanaf €835 p/mnd*
De ID. Buzz Cargo: dé nieuwe elektrische bedrijfswagen. Het design is een eerbetoon aan de legendarische T1.
Volkswagen Caddy DutchLease

Lease extra voordelig een gebruikte Volkswagen Bedrijfswagens

Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.

Ruime keuze in leasevormen

Voor het leasen van een Volkswagen Caddy, Transporter of Crafter biedt DutchLease verschillende leaseproducten aan. Een van de populairste leasevormen is Full Operational Lease. Hierbij profiteert u van 100% zorgeloos leasen. Alle kosten zitten in het leasecontract inbegrepen, zoals onderhoud reparaties en een allrisk-dekking. U komt niet voor onverwachte kosten te staan. Voor de ondernemer die behoefte heeft aan vrijheid en flexibiliteit is het leaseproduct Flexible Lease een passende leasevorm. U heeft hier namelijk de mogelijkheid om uw leaseauto eerder in te leveren dan gepland. Direct wegrijden in een leaseauto zonder vast te zitten aan een langlopend leasecontract? Dan is Occasion Lease een uitstekende keuze! Hierbij rijdt u bijvoorbeeld weg in een vrijwel nieuwe Transporter occasion!

Mening van onze klanten

DutchLease is een allround leasemaatschappij, wat inhoudt dat u alle merken en modellen bij ons kunt leasen. Ziet u uw auto of bedrijfswagen niet tussen de leaseacties zitten? Geen probleem. Dan kunt u altijd contact met ons op nemen en dan zorgen wij dat u deze auto of bedrijfswagen wél kunt leasen! De mening van onze klanten is voor ons van grote waarde. Op dit moment krijgt DutchLease een klantbeoordeling van een 8,4! Hier zijn we enorm trots op. Natuurlijk blijven wij ons best doen om te voorzien in de wensen van de klant en een advies op maat te geven.