Ford Fiesta
Vanaf €429 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Ford Fiesta zakelijk leasen bij DutchLease

De nieuwe Ford Fiesta staat voor vier kenmerken: rustgevend, verfrissend, onmisbaar en intelligent. Zowel het plezier van rijden als uw comfort staan centraal. Door middel van slimme technieken ervaart u alle gemakken die u zich kunt wensen. De Ford Fiesta heeft voor u als zakelijk rijder veel te bieden. Wilt u meer informatie over het zakelijk leasen van een Ford Fiesta? Hier vindt u meer informatie over het aanbod en de mogelijkheden bij DutchLease.

Een slimme en veilige auto

Niet alleen het comfort maakt de nieuwe Fiesta een plezierige auto. Dankzij het 'Active City Stop' -systeem denkt Ford ook aan uw veiligheid. In langzaamrijdend verkeer meet de Active City Stop voortdurend de afstand tussen u en uw voorligger, om vervolgens voor u te remmen wanneer het nodig is.

De Ford Fiesta

  • Veilig
  • Slimme techniek
  • Veel ruimte
  • Geavanceerde functies
  • Comfort en gemak
Ford Fiesta
Ford Fiesta dashboard
Ford Fiesta panoramadak
Ford Fiesta white

Full Operational Lease de Ford Fiesta

Bent u op zoek naar een zakelijk lease contract zonder zorgen? Met Full Operational Lease profiteert u van vele voordelen: een vast aanspreekpunt voor berijders vanuit zowel binnen- als buitenland, gelijkwaardig vervangend vervoer, haal- en brengservice bij vervangend vervoer, winterbanden naar behoefte, gebruikersschades na inname zonder eigen risico en ga zo maar door. Lees alles over Full Operational Lease.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Ford Fiesta

Opvallend veel ruimte

Opvallend veel ruimte

Iedere vierkante millimeter wordt in de Fiesta goed benut. Zowel voorin als achterin beschikt de auto over voldoende beenruimte.
Slimme techniek voor extra comfort

Slimme techniek voor extra comfort

Met het Ford SYNC 3 systeem bedient u uw telefoon, muziek en navigatie eenvoudig met uw stem. Door SYNC 3 aan uw mobiele device te koppelen hebt u toegang tot al uw favoriete apps die u kunt bedienen met eenvoudige spraakcommando's.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volkswagen Polo zakelijk leasen
Volkswagen Polo
Vanaf €415 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen Polo. De veiligste Polo ooit in een sportief, karaktervol design.
Seat Ibiza leasen bij DutchLease
SEAT Ibiza
Vanaf €385 p/mnd*
De SEAT Ibiza zorgt dat circuit DNA en een sportief, stads karakter perfect samengaan. Met het grote assortiment kan uw SEAT Ibiza volledig voldoen aan uw wensen!
De volledig elektrische Renault ZOE
Renault ZOE
Vanaf €529 p/mnd*
De Renault ZOE wordt standaard geleverd als automaat. Op het design van de Renault ZOE zijn meer dan 60 patenten aangevraagd.