De Renault ZOE zakelijk leasen bij DutchLease

De Renault ZOE rijdt volledig elektrisch en is makkelijk op te laden. Opladen kan thuis, onderweg of op werk. De Renault ZOE beschikt over een actieradius van 395 km, en dit zonder onderweg op te laden.

100% elektrisch met 395km actieradius

Geen CO² uitstoot, geen motorgeluid en standaard voorzien van een automaat. De nieuwe Renault ZOE zorgt met zijn 395 km** actieradius voor een ultiem rijplezier. Renault heeft aandacht besteed aan de vloeiende lijnen en gestroomlijnde looks van de Renault ZOE. De Renault ZOE is voorzien van de laatste technische rijhulpsystemen die het rijden in het drukke stadscentrum erg aangenaam maken. 

Renault ZOE

Vanaf €529 p/mnd*
  • Volledig elektrisch
  • Compact
  • Actieradius WLTP: 395km
Renault Zoe voorkant
Renault Zoe dashboard
Renault Zoe interieur
Renault Zoe velgen

Renault ZOE leasen met optimale actieradius

Renault is bezig met innovatieve technologie om de actieradius te vergroten. Dit doen ze onder andere door een 'regeneratief remsysteem' te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat de batterij automatisch opgeladen wordt wanneer u remt of wanneer u uw voet van het gaspedaal haalt. Ook is het mogelijk om uw auto en batterij voor te verwarmen als de ZOE is aangesloten op een laadpaal. Hierdoor kunt u de verwarming en airco voorprogrammeren, wat zorgt voor meer comfort. Door de batterij op de ideale temperatuur te brengen zorgt dit voor optimale prestaties van de actieradius, zowel in de zomer als in de winter.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Renault ZOE

Lease de Renault ZOE zakelijk bij DutchLease

Standaard geleverd als automaat

De Renault ZOE least u nu standaard met een automatische versnellingsbak. Het koppel is direct beschikbaar en biedt in alle situaties een snelle acceleratie.
De volledig elektrische Renault ZOE zakelij leasen bij DutchLease

Elektrisch geregelde airconditioning

Uw ideale temperatuur regelt en selecteert u tot de graad nauwkeurig. In de ECO-modus wordt het stroomverbruik van de airconditioning beperkt om de actieradius te vergroten.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volkswagen Polo
Vanaf €415 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen Polo. De veiligste Polo ooit in een sportief, karaktervol design.
SEAT Ibiza
Vanaf €385 p/mnd*
De SEAT Ibiza zorgt dat circuit DNA en een sportief, stads karakter perfect samengaan. Met het grote assortiment kan uw SEAT Ibiza volledig voldoen aan uw wensen!
Ford Fiesta
Vanaf €429 p/mnd*
De nieuwe Ford Fiesta brengt een hoop geavanceerde functies en systemen met zich mee! Rijplezier gegarandeerd.