Renault ZOE

Vanaf €429 p/mnd*

De volledig elektrische Renault ZOE zakelijk leasen bij DutchLease

De Renault ZOE rijdt volledig elektrisch en is makkelijk op te laden. Opladen kan thuis, onderweg of op werk. De Renault ZOE beschikt over een actieradius van 300 km, en dit zonder onderweg op te laden.

100% elektrisch met 255km actieradius

Geen CO² uitstoot, geen motorgeluid en standaard voorzien van een automaat. De nieuwe Renault ZOE zorgt met zijn 255 km** actieradius voor een ultiem rijplezier. Renault heeft aandacht besteed aan de vloeiende lijnen en gestroomlijnde looks van de Renault ZOE. Omdat het een 100% elektrische auto betreft kunt u de Renault ZOE leasen met slechts 4% bijtelling.

 

Renault ZOE leasen met optimale actieradius

Renault is bezig met innovatieve technologie om de actieradius te vergroten. Dit doen ze onder andere door een 'regeneratief remsysteem' te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat de batterij automatisch opgeladen wordt wanneer u remt of wanneer u uw voet van het gaspedaal haalt. Ook is het mogelijk om uw auto en batterij voor te verwarmen als de ZOE is aangesloten op een laadpaal. Hierdoor kunt u de verwarming en airco voorprogrammeren, wat zorgt voor meer comfort. Door de batterij op de ideale temperatuur te brengen zorgt dit voor optimale prestaties van de actieradius, zowel in de zomer als in de winter.

 

Vanaf €429 p/mnd*

Bijtellingspercentage: 4% 

 

De Renault ZOE

  • Volledig elektrisch
  • Compact
  • Actieradius Zomer: 300km
  • Actieradius Winter: 215km
  • Actieradius NEDC: 255km
  • Actieradius WLTP: 300km

 

De Renault ZOE in beeld

De Renault ZOE

Standaard geleverd met automaat

Lease de Renault ZOE zakelijk bij DutchLease

De Renault ZOE least u nu standaard met een automatische versnellingsbak. Het koppel is direct beschikbaar en biedt in alle situaties een snelle acceleratie.

 

Elektrisch geregelde airconditioning

De volledig elektrische Renault ZOE zakelij leasen bij DutchLease

Uw ideale temperatuur regelt en selecteert u tot de graad nauwkeurig. In de ECO-modus wordt het stroomverbruik van de airconditioning beperkt om de actieradius te vergroten.

*Leasetarief Renault ZOE R90 92pk Life. Full Operational Lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar. Leasetarief geldig tot en met 31 december 2018.
**Dit is de praktijkwaarde. De NEDC actieradius is een fabrieksopgave uit de Europese NEDC test. Helaas is dit in uiterst gunstige (laboratorium) condities en niet realistisch voor de praktijk.

 

Wilt u niet te lang stilstaan bij de organisatie van uw wagenpark? Bij ons heeft u altijd één vast contactpersoon die op de hoogte is van uw situatie en u snel kan helpen."

Ook toe aan échte service?

Lennert staat voor u klaar!