Elektrische lease deals bij DutchLease

Duurzaam rijden met 4% bijtelling

Verduurzaam uw wagenpark en kies voor elektrisch rijden

Elektrisch rijden is duurzaam, milieubewust maar ook fiscaal érg aantrekkelijk voor de zakelijke leaserijder. Dankzij de razendsnelle ontwikkelingen van elektrische modellen wordt het leaseaanbod met de dag groter. Onderstaande elektrische modellen zijn slechts een klein gedeelte van de leasemogelijkheden waar u als klant van DutchLease uit kunt kiezen. Geef uw wensen door aan onze accountmanagers en leaseadviseurs en wij helpen u bij de keuze voor een elektrisch model dat bij u en uw bedrijf past.

Opel Ampera-e zakelijk leasen mkb

Opel Ampera-e

Vanaf €612 p/mnd*
De Opel Ampera-e is 100% elektrisch en heeft een actieradius van 423 km (WLTP) op één acculading. Direct uit voorraad leverbaar.
Zakelijk lease de volledig elektrische Tesla Model 3

Tesla Model 3

Prijs op aanvraag
Acceleer met de nieuwe Tesla Model 3 van 0 naar 100 km/u in 3,5 seconden en rijd 530+ km op één accu.
Zakelijk lease de volledige elektrische Audi e-tron

Audi e-tron

Vanaf €899 p/mnd*
Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch. De nieuwe Audi e-tron is een autoriteit in het elektrisch rijden.
Hyundai Kona leasen DutchLease

Hyundai Kona Electric

Vanaf €549 p/mnd*
De nieuwe elektrische auto van Hyundai: de KONA Electric, volledig elektrisch, een actieradius van 482 km en 4% bijtelling.
Volkswagen e-Golf zakelijk lease

Volkswagen e-Golf

Vanaf € 499 p/mnd*
Met de e-Golf rijdt u niet alleen van A naar B, maar gaat u ook puur elektrisch de stad uit. De elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 300 km.
Zakelijk lease de Nissan LEAF bij DutchLease

Nissan LEAF e+

Vanaf €529 p/mnd*
De nieuwste Leaf e+ heeft door zijn 62 kWh accupakket een stuk grotere actieradius gekregen. Zo kunt u nog langer genieten van elektrisch rijden.
Volkswagen ID.3 1st leasen bij DutchLease

Volkswagen ID.3

Prijs op aanvraag
De Volkswagen ID.3 is het eerste model in een reeks van nieuwe, volledig emmissievrije Volkswagens.
Hyundai zakelijk lease

Hyundai IONIQ Electric

Vanaf €445 p/mnd*
De Hyundai IONIQ Electric combineert de beste aerodynamica van zijn klasse met gebruiksvriendelijke oplaadmogelijkheden.
BMW i3 Zakelijk leasen bij DutchLease
BMW i3
Vanaf €509 p/mnd*
De volledig elektrische BMW i3 Performance Lease Edition is echt de auto van vandaag, met een spectaculair en innovatief design.

Belangrijkste overwegingen bij keuze elektrische auto

1. Actieradius

2. Oplaadmogelijkheden

3. Mogelijkheden voor trekhaak

4. Financiële plaatje

Alles over elektrisch rijden

Steeds meer mensen stappen over naar elektrisch rijden. De fiscale voordelen spelen hierbij een grote rol. Maar er komt meer kijken bij elektrisch rijden. Lees alles wat u moet weten over elektrisch rijden en maak de juiste keuze voor uw volgende leaseauto.

Gratis laadpaal bij elektrische auto
Stap nu over naar elektrisch rijden via DutchLease en profiteer nog tot eind dit jaar van 4% bijtelling én een gratis elektrische laadpaal

Wat is de beste laadpaal voor uw elektrische leaseauto? Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van een 1 fase laadstation met 3,7 kW laadvermogen tot en met een 3 fase laadpaal met 22kW vermogen."

Ook toe aan échte service?

Bas staat voor u klaar!