Elektrische lease deals bij DutchLease

Duurzaam rijden met 4% bijtelling

Verduurzaam uw wagenpark en kies voor elektrisch rijden

Naast duurzaam rijden biedt elektrisch rijden u ook vele fiscale voordelen. Met de razendsnelle ontwikkeling van elektrische auto's wordt het aanbod met de dag groter. Bij DutchLease least u alle merken en modellen. Vraag vrijblijvend een offerte op voor het merk en model van uw keuze of bekijk onderstaande aanbiedingen.

Opel Ampera-e zakelijk leasen mkb

Opel Ampera-e

Vanaf €612 p/mnd*
De Opel Ampera-e is 100% elektrisch en heeft een actieradius van 423 km (WLTP) op één acculading. Direct uit voorraad leverbaar.
Zakelijk lease de volledig elektrische Tesla Model 3

Tesla Model 3

Prijs op aanvraag
Acceleer met de nieuwe Tesla Model 3 van 0 naar 100 km/u in 3,5 seconden en rijd 530+ km op één accu.
Zakelijk lease de volledige elektrische Audi e-tron

Audi e-tron

Vanaf €899 p/mnd*
Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch. De nieuwe Audi e-tron is een autoriteit in het elektrisch rijden.

Hyundai Kona Electric

Vanaf €549 p/mnd*
De nieuwe elektrische auto van Hyundai: de KONA Electric, volledig elektrisch, een actieradius van 482 km en 4% bijtelling.
Volkswagen e-Golf zakelijk lease

Volkswagen e-Golf

Vanaf € 499 p/mnd*
Met de e-Golf rijdt u niet alleen van A naar B, maar gaat u ook puur elektrisch de stad uit. De elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 300 km.
Zakelijk lease de Nissan LEAF bij DutchLease

Nissan LEAF e+

Vanaf €529 p/mnd*
De nieuwste Leaf e+ heeft door zijn 62 kWh accupakket een stuk grotere actieradius gekregen. Zo kunt u nog langer genieten van elektrisch rijden.
Volkswagen ID.3 1st leasen bij DutchLease

Volkswagen ID.3

Prijs op aanvraag
De Volkswagen ID.3 is het eerste model in een reeks van nieuwe, volledig emmissievrije Volkswagens.

Hyundai IONIQ Electric

Vanaf €445 p/mnd*
De Hyundai IONIQ Electric combineert de beste aerodynamica van zijn klasse met gebruiksvriendelijke oplaadmogelijkheden.
BMW i3 Zakelijk leasen bij DutchLease
BMW i3
Vanaf €509 p/mnd*
De volledig elektrische BMW i3 Performance Lease Edition is echt de auto van vandaag, met een spectaculair en innovatief design.
Gratis laadpaal bij elektrische auto
Stap nu over naar elektrisch rijden via DutchLease en profiteer nog tot eind dit jaar van 4% bijtelling én een gratis elektrische laadpaal

Wat is de beste laadpaal voor uw elektrische leaseauto? Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van een 1 fase laadstation met 3,7 kW laadvermogen tot en met een 3 fase laadpaal met 22kW vermogen."

Ook toe aan échte service?

Bas staat voor u klaar!