Elektrische lease deals
Profiteer van fiscaal voordeel

Elektrische lease deals bij DutchLease

Duurzaam rijden én profiteren van fiscaal voordeel? DutchLease heeft altijd elektrische auto's met extra scherpe leaseprijzen in de aanbieding. Neem contact op met onze accountmanagers of leaseadviseurs voor een persoonlijke, vrijblijvende offerte van het merk en model van uw wens.
Volkswagen ID3 1st Plus DutchLease
Volkswagen ID.3 1ST Plus
Vanaf €565 p/mnd*
De Volkswagen ID.3 is het eerste model in een reeks van nieuwe, volledig emmissievrije Volkswagens. Vraag nu een offerte aan en rijd dit jaar nog met 8% bijtelling! (Vanaf €565 per maand bij 60 mnd en 20.000 km per jaar)
Hyundai Kona DutchLease Teaser
Hyundai Kona Electric
Vanaf €545 p/mnd*
De nieuwe elektrische auto van Hyundai: de KONA Electric, volledig elektrisch, een actieradius van 482 km en 8% bijtelling.
SKODA ENYAQ
ŠKODA ENYAQ iV
Vanaf €535,- p/mnd*
De ENYAQ is de nieuwste elektrische SUV met een vooruitstrevend design, evenwichtig en zelfverzekerd.
Volkswagen ID.4
Volkswagen ID.4
Vanaf €615,- p/mnd*
De Volkswagen ID.4 combineert het beste van twee werelden: het rijplezier van elektrische mobiliteit en de kracht van een SUV.
Polestar 2 DutchLease

Polestar 2

prijs op aanvraag
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.
Audi E-tron Sportback DutchLease

Audi e-tron

Prijs op aanvraag
De nieuwe Audi e-tron is een autoriteit in het elektrisch rijden. Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch.
MG ZS EV leasen bij DutchLease
MG ZS EV
Vanaf €489 p/mnd*
De MG ZS EV is de allereerste volledig elektrische SUV van MG. Verkrijgbaar in zowel de Comfort als de Luxury uitvoering.
BMW i3 Zakelijk leasen bij DutchLease

BMW i3

Vanaf €599 p/mnd*
De volledig elektrische BMW i3 Performance Lease Edition is echt de auto van vandaag, met een spectaculair en innovatief design.
Jaguar I-Pace DL

Jaguar I-PACE

Prijs op aanvraag
Een sportwagen met 5 zitplaatsen én veel laadruimte. Het gevoel van Jaguar, met slechts 8% bijtelling.
Nissan Leaf

Nissan LEAF e+

Vanaf €529 p/mnd*
De nieuwste Leaf e+ heeft door zijn 62 kWh accupakket een stuk grotere actieradius gekregen. Zo kunt u nog langer genieten van elektrisch rijden.
Kia e-Niro zakelijk leasen bij DutchLease
Kia e-Niro
Vanaf €564 p/mnd*
De eerste volledig elektrische Kia in het b-segment is de Kia e-Niro. De Kia e-Niro is een behoorlijk succes aan het worden in Nederland. De e-Niro borduurt daarmee voort op het succes van de niet-elektrische Kia Niro.
Zakelijk lease de volledig elektrische Tesla Model 3
Tesla Model 3
Prijs op aanvraag
De Tesla Model 3 is een van de populairste elektrische modellen van het moment, als u dit jaar besluit om een Tesla Model 3 te gaan rijden dan betaalt u slechts 8% bijtelling.

Alle merken en modellen beschikbaar

Bent u op zoek naar een ander merk of model? Neem dan contact op met onze accountmanagers en leaseadviseurs. Zij berekenen graag uw maandelijkse leasekosten voor de auto die u wenst. Neem contact op en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een offerte.

Bij DutchLease zit u goed!

Elektrisch rijden voor berijders en wagenparkbeheerders

Alles wat u moet weten