Elektrische lease deals
Profiteer van fiscaal voordeel

Elektrische lease deals bij DutchLease

Duurzaam rijden én profiteren van fiscaal voordeel? DutchLease heeft altijd elektrische auto's met extra scherpe leaseprijzen in de aanbieding. Neem contact op met onze accountmanagers of leaseadviseurs voor een persoonlijke, vrijblijvende offerte van het merk en model van uw wens.
Volkswagen ID3 1st Plus DutchLease
Volkswagen ID.3 1ST Plus
Vanaf €140 bijtelling p/mnd*
De Volkswagen ID.3 is het eerste model in een reeks van nieuwe, volledig emmissievrije Volkswagens. Vraag nu een offerte aan en rijd dit jaar nog met 8% bijtelling!
Polestar 2 DutchLease

Polestar 2

Vanaf €819 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.
BMW i3 Zakelijk leasen bij DutchLease

BMW i3

Vanaf €599 p/mnd*
De volledig elektrische BMW i3 Performance Lease Edition is echt de auto van vandaag, met een spectaculair en innovatief design.
Jaguar I-Pace DL

Jaguar I-PACE

Prijs op aanvraag
Een sportwagen met 5 zitplaatsen én veel laadruimte. Het gevoel van Jaguar, met slechts 8% bijtelling.
Audi E-tron Sportback DutchLease

Audi e-tron

Prijs op aanvraag
De nieuwe Audi e-tron is een autoriteit in het elektrisch rijden. Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch.
MG ZS EV leasen bij DutchLease
MG ZS EV
Prijs op aanvraag
De MG ZS EV is de allereerste volledig elektrische SUV van MG. Verkrijgbaar in zowel de Comfort als de Luxury uitvoering. Alleen bij DutchLease dit jaar nog inclusief elektrische laadpaal.
Nissan Leaf

Nissan LEAF e+

Vanaf €529 p/mnd*
De nieuwste Leaf e+ heeft door zijn 62 kWh accupakket een stuk grotere actieradius gekregen. Zo kunt u nog langer genieten van elektrisch rijden.

Alle merken en modellen beschikbaar

Bent u op zoek naar een ander merk of model? Neem dan contact op met onze accountmanagers en leaseadviseurs. Zij berekenen graag uw maandelijkse leasekosten voor de auto die u wenst. Neem contact op en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een offerte.

Bij DutchLease zit u goed!

Elektrisch rijden voor berijders en wagenparkbeheerders

Alles wat u moet weten