De Audi A4 Avant zakelijk leasen 

Eleganter, ruimer en sportiever. De Audi A4 Avant presenteert zich met veel gebruiksgemak verpakt in een fraaie verschijning. De Audi A4 Avant maakt de topklasse bereikbaar met zijn innovatieve Audi Virtual cockpit met hoge resolutie 12,3-inch Lcd-scherm en het eveneens optioneel aan te schaffen Bang & Olufsen Sound System. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Veelzijdig gebruiksgemak

De Audi A4 Avant combineert een sportief design met een doordacht interieurconcept. De bagageruimte met rechte wanden heeft een inhoud van 495 liter en met neergeklapte achterbank kan er maar liefst 1.495 liter aan spullen mee. De leuning is in drie delen plat te leggen. Een elektrisch bedienbare achterklep (openen en sluiten) en het elektrisch werkende afdekscherm zijn eveneens standaard. Optioneel opent de achterklep met een voetzwaai onder de achterbumper. Ook handig is het als extra leverbare vastzetsysteem met twee telescoopstangen in de kofferbak om spullen vast te zetten.

Audi A4 Avant

Vanaf €725 p/mnd*
  • Matrix LED-koplampen
  • Audi virtual cockpit
  • Bang & Olufsen Sound System
  • Laag verbruik motoren
Audi A4 Avant front
Audi A4 Avant front 2
	Audi A4 Avant indoor
Audi A4 Avant overview

De Audi A4 Avant leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Audi A4 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Audi A4 Avant
Zakelijk lease de Audi A4 avant bij DutchLease

Moderne assistentiesystemen

De moderne assistentiesystemen van de Audi A4 Avant zorgen ervoor dat u gemakkelijk de controle houdt tijdens lastige situaties, u eenvoudig parkeert en in brandstof bespaart. Zo profiteert u optimaal van het luxe comfort en veiligheidsgevoel dat Audi te bieden heeft.
Zakelijk lease de Audi A4

Audi Virtual Cockpit

Kiest u voor de optionele Audi virtual cockpit in uw Audi A4 Avant, dan maakt u kennis met hightech van het hoogste niveau. Dit intrumentenpaneel toont u alle informatie die u nodig heeft op een hoge resolutie 12,3-inch LCD scherm.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Škoda Superb Combi
Vanaf €640 p/mnd*
Een tijdloos design gecombineerd met optimale functionaliteit. Voor zakelijk rijden en het gezinsleven de ideale auto.
Volkswagen Passat
Vanaf €705 p/mnd*
De Passat Variant maakt rijden nog veiliger en comfortabeler met zijn 12 veiligheidssystemen en assistenten.
BMW 3 Serie
Vanaf €725 p/mnd*
De vernieuwde BMW 3 Serie wordt gekenmerkt door de horizontale lijnen in het design die zorgen voor een gespierd, dynamisch karakter.