De Audi A4 Limousine zakelijk leasen 

Bent u op zoek naar een sportieve auto met een prestigieuze uitstraling? Dan is de Audi A4 Limousine perfect voor u! Met een verbruik van slechts 6,3 liter per 100 km en een vermogen vanaf 110 kW (150 pk), combineert de Audi A4 Limousine efficiëntie met kracht, waardoor u soepel door elke zakelijke afspraak navigeert. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs.

Audi A4 Limousine zakelijk leasen

De Audi A4 Limousine is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de exclusieve A4 Limousine S edition Competition. Wat u ook kiest, u kunt rekenen op een luxe interieur, geavanceerde technologie en hoogwaardige prestaties. De standaard Audi A4 Limousine wordt geleverd met een scala aan unieke features, waaronder geavanceerde rijhulpsystemen, een intuïtief infotainmentsysteem en hoogwaardige afwerkingen. Bovendien biedt het optionele S edition Competition-pakket extra sportieve elementen, zoals 18-inch zwarte velgen en opvallende zwarte optiek, waardoor u een onderscheidende uitstraling hebt op de weg.

Altijd een plezierige ervaring

De Audi A4 Limousine biedt niet alleen ruimte voor vijf passagiers, maar ook een overvloed aan bagageruimte met zijn 460 liter inhoud. Dit maakt hem ideaal voor lange zakelijke reizen waarbij u al uw benodigdheden bij de hand wilt hebben. Met zijn elegante design, geavanceerde technologieën en comfortabele interieur zorgt de Audi A4 Limousine ervoor dat elke rit een plezierige ervaring wordt.

Audi A4 Limousine
[[prijsa4limousine]]
  • Matrix LED-koplampen
  • Audi virtual cockpit
  • Bang & Olufsen Sound System
  • Laag verbruik motoren
Audi A4 Limousine zakelijk leasen
Audi A4 Limousine zakelijk leasen
Audi A4 Limousine zakelijk leasen
Audi A4 Limousine zakelijk leasen

De Audi A4 Limousine leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Audi A4 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Audi A4 Limousine
Audi A4 Limousine zakelijk leasen

Geavanceerd MMI systeem

Met MMI navigatie plus met MMI touch wordt efficiënt en anticiperend autorijden een fluitje van een cent. Dit geavanceerde systeem voorziet u van informatie over snelheidslimieten en hellingspercentages, waardoor u altijd op de hoogte bent van de omstandigheden op de weg. Met het uitgebreide portfolio van Audi connect Navigatie & Infotainment, inclusief realistische 3D-weergave van gebouwen in bepaalde steden, wordt elke rit een meeslepende ervaring. En dankzij de intuïtieve spraakherkenning bedient u alles zonder onnodige omwegen.
Audi A4 Limousine zakelijk leasen

Stijlvol interieur

Met handige opbergvakken tussen de voorstoelen en in de portieren, biedt de Audi A4 Limousine voldoende ruimte voor al uw kleine spullen, waardoor alles netjes georganiseerd blijft. De verlichting draagt bij aan een bijzondere sfeer in het interieur, vooral wanneer u kiest voor de instelbare kleurprofielen. Het interieur van de Audi A4 Limousine kan volledig worden aangepast naar uw smaak, met de mogelijkheid om verschillende pakketten en losse opties te combineren.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Škoda Superb Combi
Vanaf €640 p/mnd*
Een tijdloos design gecombineerd met optimale functionaliteit. Voor zakelijk rijden en het gezinsleven de ideale auto.
Volkswagen Passat
Vanaf €705 p/mnd*
De Passat Variant maakt rijden nog veiliger en comfortabeler met zijn 12 veiligheidssystemen en assistenten.
BMW 3 Serie
Vanaf €725 p/mnd*
De vernieuwde BMW 3 Serie wordt gekenmerkt door de horizontale lijnen in het design die zorgen voor een gespierd, dynamisch karakter.