Error while rendering the view [Section] Please, make sure the rendering is configured properly or contact your administrator.

De Mercedes EQC zakelijk leasen bij DutchLease

Elektrisch rijden met Mercedes gebeurd in stijl: de Mercedes EQC is een luxueuze auto waar u als zakelijk leaserijder goed mee voor de dag kunt komen. Met zijn opvallend grote lichtmetalen velgen, die wat weg hebben van de Maybach Vision Ultimate Luxury, en een interieur dat samen te stellen is met iedere denkbare kleur hoogwaardig leer, heeft u over comfort en uitstraling als berijder niets te klagen. Interesse? Onze leaseadviseurs maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Elektrisch rijden op niveau

De Mercedes-Benz EQC tilt elektrisch rijden naar een nieuw niveau met zijn hoge actieradius (tussen de 270 - 530 km, afhankelijk van weersomstandigheden en type weg), intelligente oplaadtechnologie en veilige rijassistentiesystemen.


MBUX- interieurassistent

De Mercedes EQC is voorzien van een met de hand te bedienen innovatieve interieurassistent. Alle menu's die u wilt bedienen zijn binnen een handomdraai te bedienen. Door met de wijs en middelvinger een 'V' beweging op het middenconsole te maken krijgt u direct uw persoonlijke favorieten te zien.


Spraakbediening

Het bedieningssysteem van de Mercedes EQC kan ook met spraak worden bestuurd. Door simpelweg: 'Hé Mercedes' te zeggen wordt het bedieningssysteem gestart. Het systeem begrijpt alles wat u zegt en kan de temperatuur verhogen wanneer u zegt dat u het te koud heeft in de auto. Ook het oplaadproces kan met stembediening worden gestart, door bijvoorbeeld te benoemen tot hoeveel procent u de auto wilt opladen.

 

De Mercedes EQC

  • Hoge actieradius
  • Intelligente rij assistentiesystemen
  • Intuïtieve spraakbediening
*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Mercedes-Benz EQC

Mercedes EQC leasen

Intuïtieve spraakbediening en zelflerende functies

De Mercedes EQC is enorm comfortabel. De stilte van de EQC zorgt voor een ontspannen gevoel, de stoelen bevatten opblaasbare luchtkamers welke de lendenen masseren.
Mercedes EQC leasen

Veilig rijden dankzij comfortabele rijassistentiesystemen

De rijassistentiesystemen van de Mercedes EQC helpen u op de juiste weghelft te blijven, waarschuwen u voor gevaar en helpen u een veilige afstand te bewaren op uw voorganger.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Mini Countryman zakelijk leasen
MINI Countryman
Prijs op aanvraag
Het echte MINI gevoel in een auto die past bij de wensen van een gezin. Afgemaakt tot in de perfectie en nu extra voordelig te rijden bij DutchLease, profiteer nu!
bmw ix3
BMW iX3
Prijs op aanvraag
De eerste volledig elektrische SUV van BMW. Als omgebouwde X3 heeft hij niet de looks, maar wel de voordelen van een elektrische auto.
SKODA ENYAQ
ŠKODA ENYAQ iV
Vanaf €525,- p/mnd*
De ENYAQ is de nieuwste elektrische SUV met een vooruitstrevend design, evenwichtig en zelfverzekerd.