BMW i3
Prijs op aanvraag
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De BMW i3 zakelijk leasen bij DutchLease

De nieuwe BMW i3 is een volledig elektrische BMW en laat u ervaren hoe autorijden zal zijn in de toekomst. Duurzaam rijden en dan geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Al in 3 uur laad u de BMW i3 op, waarmee u een actieradius geniet van 320 kilometer.

BMW i3 en BMW i3S

De volledig elektrische BMW i3 is in een nieuw model gegoten waardoor hij nu nog completer oogt. Het uitrustingsniveau is even compleet gebleven als altijd, met uitspringers zoals de connectivity en bestuurderassistentiesystemen. De BMW i3 is speciaal samengesteld voor de zakelijke rijder en dus uitermate geschikt als zakelijke leaseauto. Daarnaast profiteert u standaard van het lage bijtellingstarief van 16%.

De BMW i3

  • 260 kilometer actieradius in dagelijks gebruik
  • Krachtig en vrijwel geluidsloos
  • Aerodynamisch design
  • Volledig verbonden met de buitenwereld
BMW i3
BMW i3 back
BMW i3 interieur
BMW i3 side-back

Spectaculair en innovatief design

De BMW i3 is direct herkenbaar als een echte BMW maar onderscheidt zich met zijn progressieve en tegelijk duurzame design. Een voorbeeld hiervan zijn de grote en smalle banden en het aerodynamische design van de wielen. Samen verlagen ze de luchtweerstand en brengen het vermogen van de BMW i3 goed over op de weg. Ook bijzonder is het innovatieve kleurenpakket van de BMW i3. Elk model wordt namelijk uitgevoerd in duo kleuren! Op dit moment zijn er zes heldere carosseriekleuren beschikbaar.


De elektromotor

Door de e-Drive accelereert de BMW i3 zonder onderbrekingen in 7,3 seconden van 0 naar 100 km/u. U hoeft dus niks in te leveren qua vermogen door de elektrische motor. Door het gebruik van carbon in plaats van staal is de BMWi3 erg licht en behoudt hij zijn wendbaarheid op de weg, en bovendien is hij hierdoor extra veilig bevonden. Het gewicht en het lage zwaartepunt dragen bij aan de langere actieradius van de BMW i3.

Het opladen van de BMW i3 heeft ook vooruitgang geboekt. Zo kan hij al voor 80% worden opgeladen in 42 minuten bij een snellaadstation door de hoogvoltage-accu. Er is ook intelligente energiebesparing aanwezig waardoor de actieradius met ongeveer een derde verlengt kan worden (mits gunstige omstandigheden en zuinig rijden). Hiermee is de BMW i3 uiterst flexibel en efficiënt.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de BMW i3

Functionele ruimtelijkheid

Functionele ruimtelijkheid

Alles in het interieur is zinvol, elk detail volgt in vorm en functie een vast doel. De BMW i3 heeft een bijna futuristische uitstraling met een geheel nieuw ruimtegevoel.
tegengestelde opengaande portieren

Tegengestelde opengaande portieren

De BMW i3 is voorzien van tegengesteld opende portieren die niet gescheiden worden door een B-stijl. Het gehele interieur is beschikbaar voor inzittenden en biedt al direct de ruimtelijke sfeer van een royale loft.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Hyundai Ioniq Elektrisch DutchLease
Hyundai IONIQ Electric
Prijs op aanvraag
De Hyundai IONIQ Electric combineert de beste aerodynamica van zijn klasse met gebruiksvriendelijke oplaadmogelijkheden.
Volkswagen e-Golf zakelijk lease
Volkswagen e-Golf
Prijs op aanvraag
Met de e-Golf rijdt u niet alleen van A naar B, maar gaat u ook puur elektrisch de stad uit. De elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 300 km.
Volkswagen ID3 1st Plus DutchLease
Volkswagen ID.3
Vanaf €645 p/mnd*
Een Volkswagen, maar dan elektrisch met het gebruiksgemak en de comfort die u van een Volkswagen gewend bent. WLTP Actieradius van 424 km.