BMW i3 Performance Lease Edition

De volledig elektrische BMW i3 is in een nieuw model gegoten waardoor hij nu nog completer oogt. Het uitrustingsniveau is even compleet gebleven als altijd, met uitspringers zoals de connectivity en bestuurderassistentiesystemen. De BMW i3 is speciaal samengesteld voor de zakelijke rijder en dus uitermate geschikt als zakelijke leaseauto. Daarnaast profiteert u nog steeds van slechts 4% bijtelling.

Spectaculair en innovatief design

De BMW i3 is direct herkenbaar als een echte BMW maar onderscheidt zich met zijn progressieve en tegelijk duurzame design. Een voorbeeld hiervan zijn de grote en smalle banden en het aerodynamische design van de wielen. Samen verlagen ze de luchtweerstand en brengen het vermogen van de BMW i3 goed over op de weg.
 
Ook bijzonder is het innovatieve kleurenpakket van de BMW i3. Elk model wordt namelijk uitgevoerd in duo kleuren! Op dit moment zijn er zes heldere carosseriekleuren beschikbaar.
 

De elektromotor

Door de e-Drive accelereert de BMW i3 zonder onderbrekingen in 7,3 seconden van 0 naar 100 km/u. U hoeft dus niks in te leveren qua vermogen door de elektrische motor. Door het gebruik van carbon in plaats van staal is de i3 erg licht en behoudt hij zijn wendbaarheid op de weg, en bovendien is hij hierdoor extra veilig bevonden. Het gewicht en het lage zwaartepunt dragen bij aan de langere actieradius van de BMW i3.


Het opladen van de BMW i3 heeft ook vooruitgang geboekt. Zo kan hij al voor 80% worden opgeladen in 42 minuten bij een snellaadstation door de hoogvoltage-accu. Er is ook intelligente energiebesparing aanwezig waardoor de actieradius met ongeveer een derde verlengt kan worden (mits gunstige omstandigheden en zuinig rijden). Hiermee is de BMW i3 uiterst flexibel en efficiënt.

Vanaf €529 p/m* Bijtellingspercentage: 4%

BMW i3 elektrisch leasen

De BMW i3 Performance Lease Edition

  • 179 kilometer actieradius**
  • Krachtig en vrijwel geluidsloos
  • Aerodynamisch design
  • Volledig verbonden met de buitenwereld

De BMW i3 in beeld

Het interieur van de BMW i3 Performance Lease Edition

Functionele ruimtelijkheid

BMW i3
Alles in het interieur is zinvol, elk detail volgt in vorm en functie een vast doel. De BMW i3 heeft een bijna futuristische uitstraling met een geheel nieuw ruimtegevoel.

Tegengestelde opengaande portieren

BMW i3
De BMW i3 is voorzien van tegengesteld opende portieren die niet gescheiden worden door een B-stijl. Het gehele interieur is beschikbaar voor inzittenden en biedt al direct de ruimtelijke sfeer van een royale loft.
* Leasetarief BMW i3 170pk (94 Ah) Aut i3. Full Operational Lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar. Leasetarief geldig tot en met 31 december 2018.
** Dit is de praktijkwaarde. De NEDC actieradius is een fabrieksopgave uit de Europese NEDC test. Helaas is dit in uiterst gunstige (laboratorium) condities en niet realistisch voor de praktijk.

Heeft u een auto 'over' in uw wagenpark, en kunt hier geen berijder voor vinden? Wij nemen graag de mogelijkheden met u door."

Ook toe aan échte service?

Carl
Carl staat voor u klaar! (033) 45 49 540

Al onze acties