Netto Operational Lease

Off balance financieren met Netto Operational Lease

Kiest u voor Netto Operational Lease, dan heeft u uw voertuig in eigen beheer, maar ligt het juridisch en economisch eigendom volledig bij DutchLease. Kosten en risico's op het gebied van onderhoud, reparaties en verzekeringen liggen bij uw onderneming. Het restwaarde risico ligt bij DutchLease. 

Optie tot kopen

Stel, u hebt een lease auto en deze bevalt u bijzonder goed. Zo goed, dat u deze liever niet inlevert, maar na afloop van het leasecontract deze graag nog behoudt. Dat is mogelijk. U kunt aan het einde van de looptijd uw leaseauto overkopen. U krijgt in dit geval een koopoptie. Concreet betekent dit dat bij het aangaan van het leasecontract er een bedrag wordt vastgelegd waarvoor u de auto na de leaseperiode kunt overnemen. Wees gerust, u bent niet verplicht de auto over te nemen. U heeft in ieder geval de optie.

 

Groot voordeel

Kiest u voor Netto Operational Lease, dan komt de auto niet bij ú op de balans te staan, maar bij ons. Onze klanten ervaren dit vaak als een groot voordeel. We kunnen het eigendom verdelen in economisch en juridisch eigendom. Gezamelijk vormt dit het volledig eigendom van het onroerende goed. Met het economisch recht, heb je recht op gebruikswaarde van de auto en ook op de positieve of negatieve verandering. De juridische eigenaar is bij het kadaster zichtbaar als eigendom. Het restwaarde risico van uw auto ligt daarnaast ook bij DutchLease. Op deze manier kun je het maandbedrag voor je leaseauto relatief laag houden.

 

Netto Operational Lease en andere lease producten

Met ons brede pakket aan oplossingen hebben wij een leaseproduct voor elke situatie. Naast Netto Operational Lease bieden wij nog andere lease producten zoals: Full Operational Lease, Flexible Lease, Stock Lease en Short Lease.

 

Persoonlijk klantcontact met Netto Operational Lease

Zoals bij al onze leaseproducten voorzien wij u van de DutchLease service. Dit houdt in: een vaste contactpersoon die met u meedenkt en op een snelle en persoonlijke manier voorziet van advies. Ieder wagenpark is anders en dus heeft ook ieder wagenpark een andere oplossing nodig. Vragen of opmerkingen met betrekking tot Netto Operational Lease of heeft u een andere vraag? Wij staan voor u klaar! Contact met ons opnemen kan telefonisch of via ons online contactformulier.

 

Zeer tevreden leasen

Momenteel hebben onze klanten ons beoordeeld met een 9,1 gemiddeld. Mocht u geïnteresseerd zijn in de meningen en ervaringen van onze klanten dan kunt u uiteraard altijd even een kijkje nemen op onze reviewpagina!

 

De voordelen van Netto Operational Lease

 • Behoud eigen beheer over voertuig
 • Auto staat niet op uw balans
 • Restwaarde risico ligt bij DutchLease
 • Mogelijkheid tot koopoptie

Waarom kiest u voor DutchLease?

 • Hoge klanttevredenheid: 9,1
 • Sterke back-office en flexibele, betrokken front-office
 • Ruim 40 jaar lease-ervaring, in alle segmenten
 • Marktconforme offertes, volledig op maat
 • Snel: binnen 24 uur uw offerte, altijd bereikbaar
 • Persoonlijk: vast contactpersoon voor optimale samenwerking
 • Gedreven: service met passie en enthousiasme

 

Interesse? Wij helpen u graag!

Benieuwd welke vorm van leasen het beste bij ú past? Als betrokken lease-specialist helpen wij u de beste keuze maken. Wij voorzien u dan ook graag vrijblijvend van meer informatie.

 

Wilt u niet te lang stilstaan bij de organisatie van uw wagenpark? Bij ons heeft u altijd één vast contactpersoon die op de hoogte is van uw situatie en u snel kan helpen."

Ook toe aan échte service?

Lennert staat voor u klaar!