Shuttel

Auto, fiets en OV op één kaart

Soms is de auto sneller, soms de fiets en soms het OV. Steeds vaker is een combinatie de snelste manier van A naar B. Maar dit levert ook gedoe op. Tickets, bonnetjes. Wat was nou zakelijk? En wat privé? Daarom is er Shuttel. De nieuwe, flexibele alles-in-één-kaart die werknemers toegang geeft tot alle vervoer en feilloos alle transacties online bijhoudt. Voordeel voor de werkgever: minder administratie, minder mobiliteitskosten.

Eén factuur, geen verrassingen

Kiest u voor Shuttel, dan zorgen wij ervoor dat uw werknemers een Shuttel kaart ontvangen. Met de kaart kunnen ze verschillende vervoersopties eenvoudig met elkaar combineren. Eventueel aangevuld met parkeren. Voor al deze transacties ontvangt u één factuur. Zonder verrassingen achteraf, want via het online Shuttel portal heeft u 24/7 inzicht in de kosten en eventueel de nog beschikbare financiële ruimte in uw mobiliteitsbudget. U betaalt alleen de werkelijk gemaakte transacties.

Hoe uw werknemers ook reizen, de kosten worden geregeld via Shuttel. Van een deelauto van Greenwheels tot parkeren. Betaald parkeren op straat kan met de app van Yellowbrick. Ook kunnen ze zonder gedoe alle Q-parkgarages en P&R-locaties in en uitrijden. Afrekenen gaat naderhand via u als werkgever.

De Shuttel kaart werkt precies hetzelfde als een OV-chipkaart. Dus eenvoudig in- en uitchecken in alle soorten openbaar vervoer: trein, bus, metro, tram en veerpont. Extra voordeel: het saldo van de kaart wordt automatisch aangevuld, dus de kaart is altijd klaar voor gebruik.

Ook een fiets huren gaat op dezelfde manier als met een OV-chipkaart. Met de Shuttel kaart kunnen werknemers op een groot aantal locaties in Nederland een OV-fiets huren.

 

Mobiliteitsbudget

Werkt u al met een mobiliteitsbudget? Dan is Shuttel een uitkomst. Door de combinatie van een kaart en een online portal bieden wij u de mogelijkheid om binnen het gestelde budget de perfecte manier van mobiliteit te vinden. Of het nu met het OV is, de eigen auto of een privé leaseauto, alle varianten zijn mogelijk. Bovendien adviseren wij u graag bij de invoering van een mobiliteitsbudget, om zoveel mogelijk rekening te houden met de belangen binnen uw organisatie.

Via het portal van Shuttel krijgt u snel overzicht van de transacties en de bijbehorende kosten. Ook uw werknemers hebben via het portal inzicht in hun transacties.

 

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over het aanvragen en gebruik van Shuttel? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Meer informatie? We helpen u graag.

Voordelen Shuttel

 • Combineer alle soorten vervoer
 • De administratie automatisch geregeld
 • Zowel zakelijk als privé te gebruiken
 • Al je ritten en één eenvoudig overzicht

Waarom kiest u voor DutchLease?

 • Hoge klanttevredenheid: 9,1
 • Sterke back-office en flexibele, betrokken front-office
 • Ruim 40 jaar lease-ervaring, in alle segmenten
 • Marktconforme offertes, volledig op maat
 • Snel: binnen 24 uur uw offerte, altijd bereikbaar
 • Persoonlijk: vast contactpersoon voor optimale samenwerking
 • Gedreven: service met passie en enthousiasme

 

Interesse? Wij helpen u graag!

Benieuwd welke vorm van leasen het beste bij ú past? Als betrokken lease-specialist helpen wij u de beste keuze maken. Wij voorzien u dan ook graag vrijblijvend van meer informatie.

 

Vindt u duurzaamheid belangrijk en rijdt u daarom elektrisch, maar wilt u wel graag met het hele gezin op vakantie kunnen? Kies voor 'Additional Lease' en u wordt tijdens vakanties voorzien van een grotere auto."

Ook toe aan échte service?

Jan staat voor u klaar!