Volkswagen flexible lease

Welke auto leasen?

Het kiezen van uw leaseauto kan een lastig proces zijn. Wij schreven een artikel om dit alles makkelijker te maken door de volgens ons vier belangrijkste punten duidelijk op een rijtje te zetten. In het overzicht kunt u ook verwijzingen vinden naar meer informatie.

Welke auto leasen?

Het antwoord op deze belangrijke vraag hangt af van een aantal factoren, wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Zakelijk/Privé auto leasen
  • Gezinsgrootte
  • Milieubewust auto leasen
  • Prijs/Leasebudget

Afhankelijk van uw eigen prioriteiten is de ene factor belangrijker dan de ander. Gaat u bijvoorbeeld uw auto zakelijk rijden maar ook privé gebruiken dan wordt het interessant om milieubewust te rijden in verband met de bijtelling. Bijtelling heeft op zijn beurt weer invloed op uw lasten.


Zakelijk/Privé auto leasen

Welke auto u besluit te gaan leasen begint vaak met de vraag of u hem zakelijk of privé gaat leasen, de keuze blijft echter niet alleen hierbij. Binnen het zakelijk leasen heeft u ook nog vele opties, hier vindt u een duidelijk overzicht:

Gezinsgrootte

De grootte van uw gezin is van belang bij de keuze van uw lease auto, kiest u bijvoorbeeld voor een kleinere auto met meer comfort of voor een grotere auto met meer ruimte? Voor een duidelijk overzicht van alle opties bij DutchLease klikt u hier:

Milieubewust auto leasen

Inmiddels is het niet meer dan normaal om rekening te houden met het milieu bij het maken van de keuze voor uw lease auto. Kiezen voor het milieu is tegenwoordig namelijk ook kiezen voor uw eigen portomonnee, de bijtelling op milieuvriendelijke is namelijk lager dan op de auto's die wat minder vriendelijk zijn voor onze planeet. Een interessante keuze dus. Lees hier meer.

Prijs/Leasebudget auto leasen

Uiteraard is de prijs van uw leaseauto en het leasebudget dat u heeft van belang. Welke auto u ook besluit te leasen, hij zal moeten passen in uw leasebudget. Bij DutchLease hebben we voor alle leasebudgetten meerdere opties. Bekijk ons aanbod hier:

Vragen over welke auto leasen

Het kan uiteraard zijn dat wij met dit artikel uw vraag niet volledig hebben kunnen beantwoorden, voor alle mogelijkheden bij DutchLease verwijzen wij u door naar de volgende pagina:

Offerte aanvragen

Voor het aanvragen van een offerte verwijzen wij u door naar de volgende pagina: